M2 MacBook Air

Apple, yepyeni bir tasarıma ve M2 çipine sahip yepyeni bir MacBook Air’i duyurdu. Daha büyük 13,6 inç Liquid Retina ekran, MagSafe şarj, 1080p FaceTime HD kamera, dört hoparlörlü ses sistemi, 18 saate kadar pil ömrü ve gümüş, uzay grisi, gece yarısı ve yıldız ışığı olmak üzere dört farklı renkte gelir. daha fazla.

Ana WWDC açılış konuşması tamamlandıktan sonra Apple, bugünün özel etkinliği sırasında yeni makineyi tanıtmak için kullandığı tanıtım videosunu, Mac’in önümüzdeki ay piyasaya sürülmesinden önce YouTube’a yükledi.

1,199 ABD dolarından (ABD) başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni MacBook Air, cihazın FaceTime HD kamerası için öne bakan bir çentik, düz kenarlı bir tasarım, Touch ID, iki Thunderbolt ile geçen yıl piyasaya sürülen yeniden tasarlanmış MacBook Pro’ya benzer bir tasarıma sahiptir. sol taraftaki bağlantı noktaları ve bir kulaklık jakı.
Yeni makine, Apple’ın yeni nesil özel Apple Silicon’u olan bir M2 çipine sahip olan ilk makinedir. M1’den iki fazla. Apple, M2’nin 100 GB/sn birleşik bellek bant genişliği sağladığını ve 24 GB’a kadar hızlı birleşik belleği desteklediğini sızdırdı.

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Apple, Dynamic Island, USB-C, 48MP Ana kamera, A16 Bionic ve daha fazlasına sahip iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ı piyasayada

12 Eylül,de ‘Wonderlust’ etkinliğini; iPhone 15, iPhone 15 Pro, Apple Watch Series 9

iPhone 15 Pro Max, Apple’ın ilk periskop lensiyle geliyor

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max önceki modellerden daha pahalı olacak.