iPhone 14 Pro böyle görünecek

Öne bakan kamerayı ve Face ID sistemini, yeni mor kaplamayı ve daha fazlasını barındırmak için geleneksel çentiği değiştirdi.Apple’ın bu yıl 5.4 inçlik ‘mini’ iPhone’u serisinden çıkaracağı ve modeli ilk kez 6,7 inçlik büyük bir Pro olmayan iPhone ile değiştirdi.
iPhone 14 Pro‌ ve ‌iPhone 14 Pro‌ Max’in grafit, altın, gümüş ve mor kaplamalara sahip olacağını ve iPhone 13 Pro’nun sierra mavisi ve yeni alpin yeşili seçeneklerini üretmeyeceğini  öne sürüyor.
Geçen ay , bu yıl ki yeni iPhone modellerinde öne bakan kamerayı ve Face ID sistemini barındıran geleneksel çentiğin yerini alacak olan hap şeklindeki ve dairesel ekran kesiklerini gösteren,  iPhone 14 ekran panellerinin  sızdırıldığını gördük, önceki sızıntıda görülen yeni hap şeklindeki ve dairesel ekran kesiklerinin, üst düzey ‘Pro’ ve ‘Pro Max’ modellerine özel kaldığını ve  genel fiziksel tasarımın mevcut iPhone 13 ve iPhone 13 Pro’ya çok benzer kalması bekleniyor.

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Apple, Dynamic Island, USB-C, 48MP Ana kamera, A16 Bionic ve daha fazlasına sahip iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ı piyasayada

12 Eylül,de ‘Wonderlust’ etkinliğini; iPhone 15, iPhone 15 Pro, Apple Watch Series 9

iPhone 15 Pro Max, Apple’ın ilk periskop lensiyle geliyor

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max önceki modellerden daha pahalı olacak.