iPhone 14 Pro ekran şeması, ve 48 megapiksel Kamera sızıntıları

Apple’ın, bu yıl ki yeni iPhone modellerinden en az ikisindeki çentiği kaldıracağı söyleniyor, sözde bir iPhone 14 Pro ekran şeması çevrimiçi olarak sızdırılıyor ve cihazda ön tarafta yer alacak olan beklenen yeni hap şeklindeki ve dairesel ekran kesiklerini gösteriyor. -karşı karşıya gelen selfie kamerası ve Face ID bileşenleri.süper olucak gibi .
Apple kaynaklı ve daha sonra bu şemanın gerçek olduğunu ve Apple’ın bir sonraki iPhone’unun ekran tasarımını doğru bir şekilde temsil ettiğini “bağımsız olarak doğrulayabildiğini” söyleyen sızıntıcı tarafından paylaşılan şema, Apple’ın yeni bir iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max için delik + hap tasarımı, Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları analisti Ross Young ile Apple’ın iPhone 14 için geleneksel çentik tasarımını ve yeni artı boyutlu “iPhone 14 Max”i koruyacağını öne sürüyor.

Apple’ın iPhone 14 ile arka kamera çıkıntısı olmayan daha kalın bir kasaya, iPhone 4 tarzı yuvarlak ses düğmelerine ve daha fazlasına sahip yepyeni bir tasarım sunacağı söyleniyor , geçen yıl iPhone 14’ün nasıl görüneceğini gösteren konseptler paylaştı ve bu, cihazın iPhone 13’ün altındaki ayrı deliklerin alt kısmından geçen örgü kesiklerle değiştirecek yeni hoparlör ve mikrofon ızgaralarına sahip olacağını öne sürdü. cihaz.

Geçen hafta, güvenilir Apple tedarikçisi Foxconn’un iPhone 14’ün deneme üretimine başladığı ve şirketin bu yıl ki yeni iPhone modelinin tasarımını tamamladığını ve bu yıl içinde cihazın piyasaya sürülmesinden önce fabrikaları seri üretim için hazırladığını öne sürdüğü bildirildi.
Apple  yeni cihazın 12 megapiksel yerine 48 megapiksel kamera sensörüne sahip olacağını iddia eden Apple, bu yıl çıkacak olan “iPhone 14 Pro”ya iPhone 13 Pro’ya göre kayda değer bir kamera yükseltmesi vereceği söyleniyor. iPhone 13 Pro’da bulunan kamera sensörü, iPhone 6s’ten bu yana bir iPhone’daki ilk megapiksel yükseltmesini işaret ediyor, yeni iPhone’un 48 megapiksellik arkaya bakan bir kameraya sahip olacağı önerisi, Apple’ın bu yıl bir megapiksel yükseltmeyi planladığı ilk kez iddia edilmedi. “iPhone 14 Pro” ve “iPhone 14 Pro Max” modellerinin 8K video kaydına sahip 48 megapiksellik yeni bir kameraya sahip olacağını ve o sırada yükseltmenin “cep telefonunu yükselteceğini” söyledi. kamera fotoğrafçılığını yeni bir düzeye taşıyor.

Yükseltme, iPhone 13 Pro’daki 12 megapiksel sensöre göre 4 kat artışa işaret edecek. Söylentiler, Apple’ın hem 48MP hem de 12MP modlarını destekleyeceğini ve iPhone’un iyi aydınlatılmış ortamlarda 48MP görüntüler ve düşük ışık ayarlarında 12MP görüntüler çekmesine olanak tanıyacağını öne sürüyor.

 

 

 

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Apple, Dynamic Island, USB-C, 48MP Ana kamera, A16 Bionic ve daha fazlasına sahip iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ı piyasayada

12 Eylül,de ‘Wonderlust’ etkinliğini; iPhone 15, iPhone 15 Pro, Apple Watch Series 9

iPhone 15 Pro Max, Apple’ın ilk periskop lensiyle geliyor

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max önceki modellerden daha pahalı olacak.