iPad Air Yeni

İPad ile, bir bilgisayardan ihtiyacınız olanı ve bir bilgisayardan asla beklemeyeceğiniz birçok inanılmaz şeyi elde edersiniz. İşte bir sonraki bilgisayarınızın sadece bir iPad olmasının birkaç nedeni.
iPad, fotoğraf, oyun ve artırılmış gerçeklik deneyiminizi dönüştüren gelişmiş, Apple tarafından tasarlanmış yongalara sahiptir. Ayrıca, ister iş ödevi için Microsoft Office, ister yaratıcı bir proje için Adobe Photoshop CC kullanıyor olun, iPad’i her gün kullandığınız uygulamalarla başa çıkacak kadar güçlü hale getiriyorlar.

Ve tüm bu güç gerçekten yayılıyor. iPad inanılmaz derecede ince ve o kadar hafif ki her yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Ve tüm gün devam etmenizi sağlamak için 10 saate kadar pil ömrüne sahiptir, hızlı Wi‑Fi ve Gigabit sınıfı LTE’YE kadar hareket halindeyken bağlı kalın, dosyaları kablosuz olarak yazdırabilir, yansıtabilir ve gönderebilirsiniz.

A14 biyonik çip, %40 daha hızlı işlemci, %30 daha hızlı grafikler ve yeni nesil sinir motoru ile 2 kat daha hızlı makine öğrenimi içerir.
14 Bionic’in inanılmaz grafikleri ve çarpıcı iPad Air ekranı, tüm eğlencenizi tamamen büyüleyici hale getiriyor. P3 geniş renk ile muhteşem sıvı Retina ekranda film izleyin ve yüksek kaliteli manzara stereo hoparlörler ile sürükleyici bir ses deneyiminin keyfini çıkarın. Veya konsol düzeyinde grafiklerle oyun oynayın ve hatta bir denetleyici bağlayın.
iPad Air, Wi‑Fi ve LTE ile bağlantıda kalmak için mükemmel bir yoldur.Bir FaceTime çağrısı yapın, bir video konferansa katılın veya dünyanın herhangi bir yerinden arkadaşlarınızla veya sınıf arkadaşlarınızla bir grup projesi başlatın. Gelişmiş kameralar ve mikrofonlar yüzleri ve sesleri kristal berraklığında tutar. iPad Air, ultra hızlı Wi‑Fi 6’ya sahiptir ve LTE ile Wi — Fi’den uzaktayken bile bağlanabilirsiniz.
İPad Air’in inanılmaz çok yönlülüğü ile istediğiniz gibi çalışabilirsiniz. Akıllı klavye Folio’yu kullanın veya duyarlı yazım ve yerleşik bir trackpad için sihirli klavyeyi takın.e-posta göndermek gibi yapmanız gereken şeyler için mükemmeldir. Ya da kısa bir hikaye yazmak gibi yapmak istediğiniz şeyler. Ve tüm gün pil ömrü ile,iPad Air ihtiyacınız olduğu sürece çalışmaya hazırdır.
Apple Pencil ile kolayca not alabilir, düşüncelerinizi düzenleyebilir ve ekran görüntülerini, e-postaları ve daha  fazlasını işaretleyebilirsiniz. Ve ıpados 14 ile el yazınız yazılan metin kadar güçlü hale gelir. Eskizlerinizi mükemmel şekillere dönüştürün, el yazısı notlarını yazılı metne dönüştürün ve Doodle ile herhangi bir metin alanına yazın.

Şunlar da hoşunuza gidebilir

iPad Pro

İPad Air

İPad